top of page

UITKLAPHUIS BINNEN EEN UUR


CREEËR EEN HUIS BINNEN EEN UUR

Nieuw flexibel wonen met de woonmachine die door elke deur past. De wereld mobiliseert zich, de mensen zijn flexibeler, dynamischer en mondialer geworden door de grote verandering in de technologie. We zitten nu eenmaal in virtuele wereld die niet meer plaats gebonden is. We gaan van VASTGOED naar FLEXGOED.

Dit is een TREND die zich enorm zal gaan doorzetten en daar hebben wij een OpTie voor nl. “de woonmachine”.

Deze mobiele ALL-IN-ONE woonmachine is: -compact -innovatief -inventief -energiezuinig -duurzaam

Enerzijds worden we nu onbewust geconfronteerd met de enorme toestroom van vluchtelingen en anderzijds heeft de bouwwereld door de crisis jarenlang op een laag pitje gestaan waardoor er nu een woningtekort dreigt te ontstaan. Daar anticiperen wij op met de woonmachine.

De leegstaande gebouwen zoals kantoorpanden, scholen, winkelcentra, recreatieparken, etc. kunnen nu worden hergebruikt. Deze machine is de nieuwe tool om op tal van plaatsen snel, eenvoudig en voordelig mensen in hun woon,-/werkcomfort te voorzien en de leegstaande ruimtes te transformeren naar permanente woonruimtes.

Het hergebruiken van deze leegstaande ruimtes is ontzettend interessant voor: -investeerders -projectontwikkelaars -overheid -non-profit instellingen De eindgebruikers kunnen zijn: -vluchtelingen en statushouders -expats -studenten -gezinnen -starters -werkgevers -minder validen

Standaard deur Eigenlijk is een standaard deur van 80 of 90 cm de toegang tot het nieuwe wonen en werken binnen 1 uur maak je een leegstaande ruimte bewoonbaar.

Wat doet Yourstylingcompany?

Yourstylingcompany doet meer dan alleen stylen. We volgen de Trends, Creëren en Verbinden mensen met elkaar. Wij ontzorgen en zorgen ervoor dat het flexibele woonmachineconcept staat in een mum van tijd letterlijk en figuurlijk als een huis! De nieuwe Trend is: Je hoeft niet meer vast te zitten op 1 plek om te wonen/werken maar flexibel zijn en een netwerk opbouwen in de virtuele wereld van nu: “Het Digital Flexible Nomading”! Gelooft u net als wij in deze succesvolle innovatieve Trend? Neem dan contact met ons op. Wij nemen u graag mee in de flexibele wereld van de woonmachine.

Hartelijke groet,

Tosca Jordaan & Marsha Overvoorde 06-2044 2397 06-3000 6608

www.yourstylingcompany.com

http://www.telegraaf.nl/e/25398291


   VAN VASTGOED

  NAAR FLEXGOED

Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page